Πολιτική Επιστροφών / Αλλαγών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής, εντός 15 ημερών, αν η επιστροφή οφείλεται σε ελαττωματικό ή λάθος προϊόν και σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής βαρύνουν την εταιρεία.

Επιστροφές/αλλαγές γίνονται δεκτές σε περίπτωση που το προϊόν δεν έχει φορεθεί πέραν της δοκιμής και απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Μας αποστέλλετε τα προϊόντα μέσω ταχυμεταφορικής κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.

Για οποιαδήποτε αλλαγή/ επιστροφή μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 6944615106 από 9 πμ έως 4 μμ.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων λόγω υπαιτιότητάς μας, μπορείτε είτε να ζητήσετε αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν ή επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση.

Επίσης δεν είναι δυνατή η αλλαγή ή επιστροφή σε εποχιακά είδη ή είδη που βρίσκονται σε προσφορά.